ZeHeL .-A- Posted March 23 Posted March 23 Salut tuturor Sambata 28 martie la ora 20:00 se va face o sedinta, Scopul: Avem de lamurit anumite lucruri legate de admin , Vom face up la grad , Vom face down la grad , Vom discuta lucruri legate de server Sedinta se va tine pe ts3 Toti adminii sunt nevoiti sa participe ! P.S MESAJ CU VAZUT LA ACEST TOPIC !
Ovidiu Posted March 23 Posted March 23 Eu no să fiu prezent nu folosesc ts3.Mi se poate scoate adminul.Daca aveți cv.de spus îmi puteți spune aici pe forum.sunt prezent aproape în fiecare zi.
Sorban Posted March 23 Posted March 23 6 minutes ago, Ovidiu said: Eu no să fiu prezent nu folosesc ts3.Mi se poate scoate adminul.Daca aveți cv.de spus îmi puteți spune aici pe forum.sunt prezent aproape în fiecare zi. Salut , este a nu știu câtă oară când folosești “puteți să-mi scoateți adminu” , aici avem nevoie de oameni care-și doresc acest grad și mai mult de atât să ajute acest server , prin atitudinea asta nu vom putea merge mai departe . Admin scos o zi frumoasă !
ZeHeL .-A- Posted March 24 Author Posted March 24 Vad ca se vorbeste degeaba. Cine nu raspunde cu "CITIT" pana sambata are REMOVE !
ReDDy Posted March 26 Posted March 26 On 23.03.2026 at 12:45, ZeHeL .-A- said: Salut tutore Sambata 28 martie la ora 20:00 se va face o sedinta, Scopul: Avem de lamurit anumite lucruri legate de admin , Vom cu fața în sus la absolvire, Vom cu fața în jos la absolvire, Vom discuta lucruri legate de server Sedinta se va tine pe ts3 Toti adminii sunt nevoiti sa participe ! PS MESAJ CU VAZUT LA ACEST TOPIC !
akandrei027 Posted March 31 Posted March 31 On 3/23/2026 at 12:45 PM, ZeHeL .-A- said: Salut tuturor Sambata 28 martie la ora 20:00 se va face o sedinta, Scopul: Avem de lamurit anumite lucruri legate de admin , Vom face up la grad , Vom face down la grad , Vom discuta lucruri legate de server Sedinta se va tine pe ts3 Toti adminii sunt nevoiti sa participe ! P.S MESAJ CU VAZUT LA ACEST TOPIC ! vazut
Recommended Posts